Ontwerp bestemmingsplan Reparatieplan 2021

Logo Zaanstad

Burgemeester en wethouders van Zaanstad maken bekend dat met ingang van 24-juni 2021voor een periode van zes weken (dus tot en met 4augustus 2021) ter inzage liggen:

  • Het ontwerp bestemmingsplan Reparatieplan 2021 bestaande uit de geometrische bepaalde objecten, als vervat in het GML bestand: NL.IMRO.0479.STED3865BP-0201, met bijbehorende stukken.

Inhoud bestemmingsplan

Met het ontwerpbestemmingsplan ‘Reparatieplan 2021 wordt voor 13 locaties, verspreid over de gehele gemeente, een actueel planologisch-juridisch kader geboden. De lijst van locaties is naar aanleiding van meldingen van bewoners/eigenaren van panden samengesteld. In de toelichting worden voor alle 13 locaties in woord en op de verbeelding aangegeven om welke aanpassing het gaat.

Inzage

De bovengenoemde besluiten en bijbehorende stukken liggen ter inzage als pdf-bestanden op de gemeentelijke website: www.zaanstad.nl (zoekterm ‘bestemmingsplan’).

Het ontwerp bestemmingsplan ligt tevens ter inzage op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u meer informatie of wilt u papieren stukken inzien? Vult u dan het contactformulier in op www.zaanstad.nl, dan nemen wij contact met u op.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp beeldkwaliteitsplan kenbaar maken.

  • Schriftelijke zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan moeten gestuurd worden naar de gemeenteraad van Zaanstad, postbus 2000, 1500 GA Zaandam, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Reparatieplan 2021’.

  •  

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vult u het contactformulier in op www.zaanstad.nl, dan nemen wij contact met u op.

Digitaal verzonden zienswijzen (bijvoorbeeld per e-mail) worden niet in behandeling genomen.

Zaandam, 23 juni 2021

Burgemeester en wethouders van Zaanstad

Naar boven