Ontwerpbestemmingsplan Entreegebied Landgoed Bredius

Logo Woerden

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woerden maken conform de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Entreegebied Landgoed Bredius ” en conform de Wet Geluidhinder het ontwerpbesluit Hogere waarde voor een ieder ter inzage ligt van 24 juni 2021 tot en met 4 augustus 2021.

 

Plangebied en doel

Het plangebied ligt aan de westkant van het Brediuspark ter hoogte van de Burgemeester H.G. Van Kempensingel 39A en is kadastraal bekend als perceelnummer 9058 sectie B gemeente Woerden. Doel van het bestemmingsplan is om een herinrichting van dit deel van het landgoed Bredius mogelijk te maken met een verplaatsing van een deel van de Dierenweide, het aanleggen van een pad naar de Hofstede Batestein en een kleine speeltuin.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen kunt u inzien via onze website www.woerden.nl (onder Inwoners > Bouwen, verbouwen en slopen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding) en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0632.centrumBredius-bOW1.

Vanwege het coronavirus verzoeken wij u alleen naar het gemeentehuis te komen als dit noodzakelijk is. Wilt u de stukken op papier inzien? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken via 140348.

Vanwege corona bieden wij u de mogelijkheid om een online overleg in te plannen met de gemeente en de stichting die het park gaat herinrichten. U kunt daarvoor contact opnemen met onderstaande contactpersoon.

 

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen. U kunt digitaal een zienswijze indienen via www.woerden.nl (met DigiD).

Zet in ieder geval in uw reactie:

• de naam en het adres van indiener

• de datum van indiening

• de reden waarom u reageert en

• het plan waarop de reactie betrekking heeft.

Schriftelijke zienswijzen kunt u per post indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Woerden, p.a. team Ruimtelijke Plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden. De zienswijze dient te worden voorzien van een handtekening. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en voor meer informatie of vragen, kunt u contact opnemen met de heer M. Oosters via het algemene telefoonnummer 140348.

 

Naar boven