Ontwerpbestemmingsplan Westvaartpark - Eco, Hazerswoude-Rijndijk

Logo Alphen aan den Rijn

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn kennis van het feit dat zij het bestemmingsplan Westvaartpark - Eco, Hazerswoude-Rijndijk voorbereiden.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan Westvaartpark - Eco, Hazerswoude-Rijndijk voorziet in het realiseren van 53 woningen op een locatie die ligt nabij de Rijndijk en de Gemeneweg in Hazerswoude-Rijndijk. Op grond van artikel 1.3.1, tweede lid Bro, melden we dat u direct de gelegenheid heeft uw zienswijze naar voren te brengen. Hoe u dit kunt doen staat, hieronder beschreven. Het be-stemmingsplan leidt niet tot belangrijke nadelige milieugevolgen en dus hebben burgemeester en wethouders besloten om geen milieueffectrapportage op te stellen.

Inzage ontwerpbestemmingsplan

Van 24 juni tot en met 4 augustus 2021 is het ontwerpbestemmingsplan Westvaartpark - Eco, Hazerswoude-Rijndijk (met het identificatienummer NL.IMRO.0484.HRwestvaartparkeco-ON01) met de bijbehorende bestanden in te zien bij de informatiebalie in het gemeentehuis in Alphen aan den Rijn. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl (bijvoorbeeld door het invoeren van een postcode en huisnummer of in geavanceerd zoeken de plannaam of bovenstaande planIdn in te voeren). Vanwege het coronavirus kunt u het gemeentehuis alleen op afspraak bezoeken. Neemt u hiervoor contact op via telefoonnummer 14 0172.

Hoe kunt u reageren?

Binnen bovenstaande termijn van tervisielegging kan iedereen digitaal, schriftelijk of mondeling gemotiveerd een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Westvaartpark - Eco, Hazerswoude-Rijndijk bij de gemeenteraad indienen:

  • Digitaal kan dat via het formulier ‘Zienswijze bestemmingsplan indienen’, te vinden op www.alphenaandenrijn.nl/Onlineregelen/Zienswijze_bestemmingsplan_indienen. Hiervoor heeft u DigiD nodig of u vult uw organisatiegegevens in. Geeft u in het formulier duidelijk aan dat het om het bestemmingsplan Westvaartpark - Eco, Hazerswoude-Rijndijk (ontwerp) gaat met zaak-nummer 346477.

  • Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw reactie vermeldt u duidelijk uw naam, adres en contactgegevens en geeft u aan dat het om het bestemmingsplan Westvaartpark - Eco, Hazerswoude-Rijndijk (ontwerp) gaat met zaaknummer 346477.

  • Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Officemanagement Ruimte, via telefoonnummer 14 0172

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 23 juni 2021

Naar boven