Omgevingsvergunning ‘Ede, Zonneoordlaan 17’

Logo Ede

 

Zaakcode 2020W2697

 

U kunt de omgevingsvergunning met buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wabo) ‘Ede, Zonneoordlaan 17’, met nummer NL.IMRO.0228.PB2021VELU0001-0301, en de daarbij behorende stukken van donderdag 17 juni 2021 tot en met woensdag 28 juli 2021 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

 

Onder gerelateerde informatie op deze pagina vindt u een directe link naar het plan, hiermee wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl waar u het plan kunt inzien.

 

Gebied en gevolg

Het perceel waar het plan betrekking op heeft betreft een particulier perceel op anderhalve kilometer ten noorden van de kern Ede. Er is een kantoor gevestigd. Het plan maakt de realisatie van overkappingen (met zonnepanelen) op de bestaande parkeerplaats bij het kantoorpand mogelijk.

 

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de rechtbank Gelderland. Daarnaast kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de rechtbank Gelderland. Zonder dat verzoek treedt het vastgestelde besluit in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar: rechtbank Gelderland, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen, kijkt u hiervoor op https://loket.rechtspraak.nl/Burgers/Digitaal%20procederen/33.

 

 

NOOT VOOR REDACTIE: VERWIJDEREN BIJ PUBLICATIE

 

T.b.v. de verkorte weergave in Ede Stad:

 

Soort:

Omgevingsvergunning met buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wabo)aan de Zonneoordlaan 17 in Ede

 

Onderwerp:

Het perceel (Zonneoordlaan 17 Ede) waar het plan betrekking op heeft betreft een particulier perceel op anderhalve kilometer ten noorden van de kern Ede. Er is een kantoor gevestigd. Het plan maakt de realisatie van overkappingen (met zonnepanelen) op de bestaande parkeerplaats bij het kantoorpand mogelijk.

 

Inzage:

(*X) Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u binnen zes weken beroep na datum van het besluit instellen tegen het besluit bij de rechtbank Gelderland.

 

Het plan geldt direct na afloop van de beroepstermijn, tenzij u binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening indient. Dan wordt eerst het verzoek behandeld door de rechtbank.

 

U kunt beroep instellen en een voorlopige voorziening vragen:

 

Datum ter inzage:

17 juni 2021 tot en met 28 juli 2021

Naar boven