Ontwerp wijzigingsplan Langesteeg 5 Horssen, gemeente Druten

Logo Druten

Het college is van plan om met toepassing van artikel 3.6. lid 1 sub a Wro de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Druten’ en de ‘3e Periodieke Herziening van het bestemmingsplan Buitengebied’ te wijzigen. Het plan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming naar de bestemming bedrijf met de aanduiding hovenier op het perceel aan de Langesteeg 5 te Horssen.

Ter inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Langesteeg 5 Horssen’ is met bijbehorende stukken vanaf donderdag 24 juni 2021 gedurende zes weken in te zien bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Heuvel 1 in Druten. Wilt u het stuk inzien of heeft u vragen? Neem dan contact op met het team vergunningverlening. Op www.druten.nl/vergunningverleners vindt u de contactgegevens. Het ontwerpwijzigingsplan, met het bijbehorende stukken, wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente en op de landelijke website (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0225.BPWLangesteeg5-2102).

De bronbestanden zijn beschikbaar op www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/NL.IMRO.0225.BPWbgbLangesteeg5-2102. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0225.BPWbgbLangesteeg5-2102.

Tijdens bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar gemotiveerde zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan en het ontwerpvaststellingsbesluit schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad (Postbus 1, 6650 AA Druten). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de mevrouw E. Crljenkovic van het team Gebiedsontwikkeling op telefoonnummer 088 432 70 00. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Druten, 23 juni 2021

Burgemeester en wethouders voornoemd,

mevrouw C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld, burgemeester

A.P.J.M. Litjens, secretaris (a.i.)

Naar boven