Rectificatie publicatie Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen voor de herontwikkeling van de Sint Nicolaasdijk 81 te Kampen

Logo Kampen

Het college maakt bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een twee-onder-een-kapwoning aan de Sint Nicolaasdijk 81 te Kampen.

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 3 juni 2021 besloten om naar aanleiding van deze aanvraag omgevingsvergunning een ontwerp verklaring van geen bedenkingen (hierna vvgb) af te geven.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning omvat de volgende activiteiten:

  • 1.

    Het bouwen van een bouwwerk;

  • 2.

    Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Planbeschrijving

Het voornemen is om de bedrijfsgebouwen te slopen en in de plaats daarvan een dubbele woning te realiseren. Hiervoor is afwijking nodig van de geldende planologische regeling, het bestemmingsplan “Sint Nicolaasdijk 2009”, omdat woningen op grond hiervan niet mogelijk zijn.

Inzage

De aanvraag en de ontwerpbeschikking zijn digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991306-OW01.

De ontwerpbeschikking en de ontwerp-vvgb liggen ook met ingang van 23 juni 2021 tot en met 3 augustus 2021 tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het stadhuis.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbesluiten kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Kampen. Het postadres is Postbus 5009, 8260 GA Kampen.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit dan wel de ontwerp-vvgb de zienswijze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u ook bellen met telefoonnummer 06 44634546.

Naar boven