Gemeente Sittard-Geleen - ontwerp bestemmingsplan - Business Park Geleen

Logo Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sittard-Geleen maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 24 juni 2021 gedurende een periode van zes weken, tot 5 augustus 2021, het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Business Park Geleen’ ter inzage ligt in de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen. De Stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur. In verband met de geldende coronamaatregelen adviseren we om telefonisch, via nummer 14 046, een afspraak te maken om het plan in te zien.

Plangebied:

Het wordt globaal begrensd door de Elsenburglaan, Borrekuilstraat en de spoorlijn Maastricht-Sittard.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien op: www.ruimtelijkeplannen.nl;

plan-id.: NL.IMRO.1883.bpBusinesspark-ON01

Inhoud van het bestemmingsplan:

Dit plan voorziet in een actualisatie van het bestemmingsplan ‘Borrekuil’. In het nieuwe plan is onder meer een regeling opgenomen met betrekking tot ondergeschikte (productie gebonden) detailhandel. Ook wordt binnen de toegestane bedrijfscategorieën meer flexibiliteit geboden door het uitbreiden van de Staat van bedrijfsactiviteiten.

Zienswijzen:

Binnen de termijn van ter inzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (bij voorkeur schriftelijk) zijn of haar zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de Raad van de gemeente Sittard-Geleen, Postbus 18, 6130 AA Sittard. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling, na telefonische afspraak met dhr. R. Driessen, telefoon 14 046. Van hetgeen mondeling wordt ingediend, wordt een verslag gemaakt.

Sittard-Geleen, 24 juni 2021.

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen.

 

Naar boven