Ontwerp wijzigingsplan Ontwerp wijzigingsplan Meerheide III, fase 2

Logo Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan Ontwerp wijzigingsplan Meerheide III, fase 2 met ingang van 21 januari 2021 tot 4 maart 2021 ter inzage ligt in het gemeentehuis. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.WPEmheid3fase22042.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het plan is de toepassing van een wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan Meerheide. Het ontwerp voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het uitbreiden van bedrijventerrein Meerheide III.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een belanghebbende schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, postbus 12, 5520 AA Eersel. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt; u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met Daan Liebregts, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.

Naar boven