Voorontwerp wijzigingsplan “Verenigingsgebouw Taqwa, Multatulilaan Culemborg” (NL.IMRO.0216.WPMultatulilaan2-VO01), Culemborg

Logo Culemborg

Het college is van plan om middels een wijzigingsplan de bestemming voor het perceel op het voormalige zwembadterrein, te wijzigen. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Culemborg, sectie M, 794.

Het wijzigingsplan ‘Verenigingsgebouw Taqwa, Multatulilaan Culemborg' maakt de volgende ontwikkelingen mogelijk:

Het verenigingsgebouw dat bestaat uit 2 bouwlagen (begane grond en 1e verdieping) en is plat afgedekt. De bouwhoogte varieert van 8.0 meter, 9,5 meter tot 10,5 meter. De begane grond bestaat uit: entree (vanaf de buitenruimte) met centrale hal, gebedsruimte, kantine met keuken, wasruimte, toiletten, recreatieruimte, bestuursruimte en ontvangstruimte. De 1e verdieping bestaat uit: hal, gebedsruimte, kantine, diverse lokalen, toiletten en een ambtswoning. De verdieping is afzonderlijk toegankelijk via een trap aan de buitenzijde (boven de entree en centrale hal). Ook zijn er intern twee opgangen voorzien. Het totale bruto vloeroppervlak van het verenigingsgebouw Taqwa bedraagt 3.483 m2 (begane grond 2.015 m2, 1e verdieping 1.468 m2).

Inzien

Van donderdag 24 juni 2021 tot donderdag 5 augustus 2021 ligt het voorontwerpwijzigingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het stadskantoor in Culemborg bij de afdeling Stadsontwikkeling, Ridderstraat 250.

U kunt het wijzigingsplan ook vinden op;

  • .

    onze website www.culemborg.nl, onder ‘wonen en woonomgeving’ en dan bestemmingsplannen;

  • .

    op de website www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer: NL.IMRO.0216. WPMultatulilaan2-VO01

     

    Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het voorontwerpwijzigingsplan. Uw inspraakreactie stuurt u onder vermelding van 'Verengingsgebouw Taqwa, Multaltulilaan Culemborg' aan: het college van de gemeente Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge inspraakreacties of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met een medewerker stadsontwikkeling van het team Regie en Projecten, bereikbaar onder telefoonnummer 0345 – 477 700. U kunt uw inspraakreactie niet per e-mail indienen.

23 juni 2021,

Burgemeester en wethouders van Culemborg

Naar boven