Ontwerpbestemmingsplan ´Ecowieck Ewijk´

Logo Beuningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Het ontwerpbestemmingsplan ´Ecowieck Ewijk´ ligt van 22 juni 2021 tot en met 2 augustus 2021 voor iedereen ter inzage.

Het ontwerp bestemmingsplan gaat over de bouw van een ecologische wijk in het plangebied Keizershoeve 3, de Ecowieck. De ontwikkeling omvat de bouw van maximaal 73 woningen. Het plangebied ligt aan de oostzijde van de kern Ewijk. De Hekkeslag loopt dwars door het plangebied en splitst de wijk in een noordelijk en zuidelijk plandeel. Voor de exacte begrenzing van het plangebied verwijzen we naar de verbeelding van dit bestemmingsplan.

Inzage en zienswijzen:

Het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

In de genoemde periode van zes weken kunt u op twee manieren uw reactie (zienswijze) laten weten aan de gemeenteraad. U geeft daarbij duidelijk aan op welke onderdelen van het ontwerp-besluit (ontwerp-bestemmingsplan) u een reactie geeft.

  • 1.

    Via een schriftelijke reactie. Stuur een brief naar: Gemeenteraad van Beuningen, Postbus 14 6640 AA Beuningen

  • 2.

    Via een mondelinge reactie. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 14 024. Van uw mondelinge reactie maken we een verslag.

 

Beuningen, 21 juni 2021

Naar boven