Publicatie ontwerp bestemmingsplan Eekwerdermeedenweg 3 te Wirdum

Logo Eemsdelta

 

Het college van de gemeente Eemsdelta maakt bekend dat het volgende ontwerp bestemmingsplan ter inzage ligt.

Het gaat om:

Ontwerp bestemmingsplan "Eekwerdermeedenweg 3 te Wirdum".

In dit nieuwe bestemmingsplan wordt geregeld dat het mogelijk is om naast het bedrijf één bedrijfswoning en 5 recreatiewoningen te gebruiken.

Wij maken dit bekend op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt van 24 juni tot en met 4 augustus 2021 ter inzage in het gemeentehuis te Loppersum. In het gemeentehuis kunt u alleen voor noodzakelijke onderwerpen terecht. Daarom wordt de voorkeur gegeven aan digitale inzage.

Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien via ruimtelijkeplannen.nl. De digitale versie van het plan is de juridisch bindende versie. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

Bekijkt u toch liever de papieren versie? Dan kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via eemsdelta.nl/afspraak of via telefoonnummer 14 0596. Onze medewerkers gaan dan met u op zoek naar een oplossing.

Zienswijze

Binnen zes weken vanaf 24 juni 2021, kan iedereen een zienswijze indienen naar aanleiding van het ontwerp bestemmingsplan. Uw schriftelijke zienswijze kunt u ook per post indienen: Postbus 15, 9900 AA Appingedam. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw T. Blokzijl via 14 0596.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met mevrouw T. Blokzijl via 14 0596.

 

Naar boven