Ontwerp uitwerkingsplan 'Fase 3 en 4 Breda Airport'

Logo Halderberge

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 24 juni 2021 gedurende zes weken (tot en met 4 augustus 2021) voor een ieder het ontwerp uitwerkingsplan ‘Fase 3 en 4 Breda Airport’ met plannummer NL.IMRO.1655.BPU3004-B001 ter inzage ligt.

In het bestemmingsplan Airparc Seppe is een uit te werken bestemming opgenomen voor de fase 3 en 4, voor de luchtvaartgebonden bedrijven die zich hier konden vestigen. Aan de uitwerkingsregels is inmiddels voldaan. Het voorliggende uitwerkingsplan ‘Fase 3 en 4 Breda Airport’ maakt de eerder voorgenomen ontwikkeling daadwerkelijk mogelijk.

Tijdens bovengenoemde periode kan eenieder het ontwerpuitwerkingsplan ‘Fase 3 en 4 Breda Airport’ inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het omgevingsloket, Parklaan 15 te Oudenbosch. U wordt aangeraden om hiervoor een afspraak te maken via de gemeentelijke website. Het uitwerkingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerp uitwerkingsplan ‘Fase 3 en 4 Breda Airport’ kenbaar maken aan het college van Burgemeester en Wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch.

Indien u dit mondeling wenst te doen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar de heer J. Tigges op het nummer 140165.

Oudenbosch, 23 juni 2021

 

Naar boven