Kennisgeving ontwerp Verklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure 3.10 Wabo) voor de bouw van een woning aan Kleine Kanaaldijk 5 te Meerkerk (aanvraagnr. OV 2020-0356)

Logo Vijfheerenlanden

 

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken bekend dat, gelet op artikel 2.1, 2.10, 2.12 en 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en artikel 6.5. van het Besluit omgevingsrecht (Bor), een ontwerpbesluit verklaring van geen bedenkingen (VVGB) en het ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van een woning aan de Kleine Kanaaldijk 5 te Meerkerk ter inzage liggen.

 

Inzage van ontwerp VVGB en ontwerp omgevingsvergunning

Op 10 juni 2021 heeft de gemeenteraad van Vijfheerenlanden een ontwerpbesluit Verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor het bovengenoemde plan.

Dit ontwerpbesluit VVGB en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, inclusief de bijbehorende stukken, kunnen vanaf vrijdag 18 juni 2021 gedurende 6 weken op de volgende wijze worden ingezien:

1. digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De documenten kunnen worden gevonden via het digitale identificatienummer: NL.IMRO.1961.OVMKKleinekan5-ON01.

2. op papier uitsluitend op afspraak bij de publieksbalie in het gemeentehuis locatie Vianen aan de Voorstraat 30 te Vianen. U kunt daarvoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer I. Slager, via telefoonnummer 088 599 7000.

 

Indienen van zienswijzen

De raad zal na de inzagetermijn een besluit nemen over de verklaring van geen bedenkingen, waarna het college van burgemeester en wethouders een besluit neemt over de verlening van de omgevingsvergunning. Hierbij zullen de eventueel ingediende zienswijzen worden betrokken.

Gedurende de bovengenoemde inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbesluit Verklaring van geen bedenkingen en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze moet voorzien zijn van naam, adres, handtekening, datum en de reden(en) van de zienswijze.

De schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbesluit Verklaring van geen bedenkingen, danwel over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunnen worden ingediend bij de raad, respectievelijk het college van gemeente Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Indien u mondeling wilt reageren, kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het algemene nummer 088 599 7000 met de heer I. Slager van het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

 

Vijfheerenlanden, 17 juni 2021

Naar boven