Ontwerpbestemmingsplan “Hollandsch Erf, Hapert”

Logo Bladel

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat ter inzage ligt:

• het ontwerpbestemmingsplan “Hollandsch Erf, Hapert”;

• een ontwerpbesluit voor ontheffing hogere grenswaarde Wet geluidhinder.

 

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het beëindigen van een varkenshouderij en de herinvulling van de locatie met 12 ruimte-voor-ruimtewoningen, waarvan 3 met directe bouwtitel en 9 met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid, op Castersedijk 12, 14 en 14a te Hapert.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.

De ontheffing hogere grenswaarden betreft een hogere geluidnorm voor de nieuwe woning gesitueerd tussen Castersedijk 14 en 14a te Hapert.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden, met bijbehorende stukken, liggen van 18 juni tot en met 29 juli 2021 ter in het gemeentehuis. U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.BPG0070Castdijk14-ONTW.

 

Indienen zienswijzen

Iedereen kan tijdens de ter inzage periode schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken over:

• het ontwerpbestemmingsplan: uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel.

• het ontwerpbesluit hogere grenswaarden: uw schriftelijke reactie moet u sturen naar burgemeester en wethouders van Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan of ontwerpbesluit deze betrekking heeft.

 

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KCC of met de heer P. Stappaerts van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 0497-361636). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven