Ontwerp wijzigingsplan Twuyverweg nabij 51 te Sint Pancras

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken bekend dat zij het ontwerp wijzigingsplan nabij Twuyverweg 51 te Sint Pancras, ter inzage leggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in? 

In het vastgestelde bestemmingsplan Sint Pancras 2012 is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor de bouw van een extra woning aan de Twuyverweg nabij 51 te Sint Pancras. Hiervoor is een wijzigingsplan ingediend om de bouw van deze woning mogelijk te maken.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien? 

Het ontwerp wijzigingsplan kunt u inzien vanaf 17 juni 2021 tot 29 juli 2021 in de voorlichtingsruimte van de Binding, huis van gemeente Langedijk, Bosgroet 2 te Zuid-Scharwoude;

Ook is het ontwerp bestemmingsplan vanaf genoemde datum te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID: NL.IMRO.0416.BPSP2012wp006-on01).

Hoe kunt u reageren? 

Tijdens de bovengenoemde ter inzagetermijn kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar info@gemeentelangedijk.nl of per post aan burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude.

Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met Team Vrom van de afdeling Beleid en Projecten via het algemeen telefoonnummer 0226-334433.

Naar boven