Ontwerp omgevingsvergunning brug over de Vecht nabij stuw Junne

Logo Ommen

Vanaf donderdag 17 juni 2021 ligt de ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van een brug inclusief aansluitende infrastructuur en een duikerbrug in/over de vispassage naast de Vecht gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de ter inzage termijn is 28 juli 2021.

 

De gemeente Ommen is in samenwerking met het waterschap Vechtstromen de voorbereiding gestart voor het vervangen c.q. renoveren van de honderd jaar oude stuw bij Junne. Voor de toekomstige situatie is het voornemen om een separate brug te bouwen zodat het verkeer niet meer over de stuwbrug hoeft. De nieuwe brug zal op bovenstroomse locatie (15 m) nabij de huidige stuw worden gepositioneerd.

 

Waar ter inzage?

De ontwerp omgevingsvergunning wordt met ingang van donderdag 17 juni 2021 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

Zienswijzen indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • 1.

    via e-mail (bij voorkeur): ga naar http://www.ommen.nl/zienswijze-indienen en gebruik het digitale reactieformulier of

  • 2.

    schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen”, onder vermelding van “zienswijze ontwerp omgevingsvergunning brug Junne’

  • 3.

    mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0529.

Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van het beroep bij de bestuursrechter.

 

Naar boven