Bekendmaking terinzagelegging zonnevisie Buitengebied Veendam

Logo Veendam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam maakt bekend dat vanaf donderdag 17 juni 2021 het ontwerp van de zonnevisie Buitengebied Veendam voor een ieder ter inzage ligt.

De zonnevisie beschrijft de kaders die de gemeente opstelt rond de opwekking van duurzame energie in de vorm van zonne-energie. De zonnevisie volgt het provinciale beleid, opgesteld door de provincie Groningen. In de zonnevisie worden de kaders aangegeven waaraan zonnevelden moeten voldoen.

Inzage

De visie ligt vanaf donderdag 17 juni gedurende 8 weken ter inzage op het gemeentehuis in Veendam. Rekening houdend met de geldende Corona-maatregelen dient u een afspraak te maken om de stukken in te zien. Hiervoor kunt u terecht op onze website www.veendam.nl of kunt u bellen met de gemeente op telefoonnummer (0598) 652 222.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar aanleiding van de ontwerpvisie naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam, Postbus 20004, 9640 PA Veendam. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze, kunt u een afspraak maken met de Afdeling Fysieke Leefomgeving op telefoonnummer (0598) 652 222.

Een ieder die een zienswijze inbrengt, kan de gemeente verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Veendam, 15 juni 2021

 

 

 

Naar boven