Ontwerpbestemmingsplan “Herziening reststroken groen 2021”

Logo Son en Breugel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 17 juni 2021 tot en met woensdag 27 juli 2021, het ontwerpbestemmingsplan “Herziening reststroken groen 2021” (NL.IMRO.0848.BP155RESTSTROKEN-ON01) ter inzage ligt in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het aanpassen van de bestemmingen op reststroken die verkocht zijn in de gehele gemeente. Daarbij wordt de bestemming groen omgezet naar de bestemming tuin of wonen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Herziening reststroken groen 2021”.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u vóór het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met een medewerker van het team Ruimte, Economie en Duurzaamheid.

 

Naar boven