Straatnaambesluit 'Waterpas' en 'J. Marisstraat'

Logo Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken bekend dat op grond van de ‘Verordening straatnaamgeving en nummering van de gemeente Noordoostpolder’ bij besluit van 14 juni 2021 is besloten tot vaststelling van de straatnamen ‘Waterpas’ en ‘J. Marisstraat’ te Marknesse.

Met ingang van 16 juni 2021 liggen de desbetreffende stukken voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt de stukken opvragen via woonloket@noordoostpolder.nl.

Gedurende deze periode kan een belanghebbende een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord.

Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten:

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • 4.

    de gronden van het bezwaar.

Gelijktijdig met het indienen van een bezwaarschrift kunt u – als onverwijlde spoed dit vereist – de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland (Postbus 16005, 3500 DA Utrecht) vragen een voorlopige voorziening te treffen. Een verzoek om voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het bezwaarschrift. Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met mevrouw E. Haak van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, tel 06 1338 8790.

 

Naar boven