Gemeente Amstelveen – ontwerp omgevingsvergunning Meerlandenweg 59 Amstelveen

Logo Amstelveen

Z 20-060872

Het bedrijf Martinez Chocolade B.V. wil een bedrijfspand realiseren aan de Meerlandenweg 59. Het bedrijfsgebouw zal aan de zuidzijde grenzen aan de N201.

Het betreft een bedrijfslocatie waar chocolade geproduceerd zal worden. Deze activiteit past niet in het vigerende bestemmingsplan. De ontwikkeling past wel in het voorziene bestemmingsplan voor Bedrijventerrein Amstelveen Zuid, maar om sneller tot ontwikkeling te kunnen komen is gekozen voor een omgevingsvergunningsprocedure in afwijking van het vigerende bestemmingsplan Legmeerpolder Zuid.

Het bedrijfsgebouw kan worden toegestaan via een uitgebreide afwijkingsprocedure op grond van artikel 2.12 lid 1 onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Ter inzage

Met ingang van 18 juni 2021 ligt de ontwerpomgevingsvergunning gedurende 6 weken met de daarbij behorende stukken, op de volgende wijzen ter inzage:

  • in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode NL.IMRO.0362.OIAVHB11ExK-OW01:, en

  • via de gemeentelijke website, link: http://0362.ropubliceer.nl

  • de Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1, In verband met maatregelen in het kader van corona (Covid-19) dient hiervoor eerst een afspraak te worden gemaakt via tel. 020-5404911.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder een zienswijze betreffende de ontwerpbeschikking inzake de omgevingsvergunning (bij voorkeur) schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders (postbus 4, 1180 BA Amstelveen) kenbaar maken of digitaal via fu-so@amstelveen.nl onder vermelding van “zienswijze ontwerp omgevingsvergunning Meerlandenweg 59, Z20-060872”.

Zienswijzen kunnen naar keuze ook mondeling naar voren worden gebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u via het centrale nummer 020-5404911 een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar.

Naar boven