Ontwerpbestemmingsplan Zuiderveldweg 18A-B, Putten

Logo Putten

Van 17 juni tot 29 juli 2021 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbestemmingsplan Zuiderveldweg 18A-B. Het nieuwe bestemmingsplan maakt de bouw van een nieuwe woning mogelijk. De woning mag een inhoud hebben van maximaal 440m³. In ruil hiervoor worden twee recreatiewoningen en een schuur gesloopt. Ook worden 360m² sloopmeters aangekocht.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.BPBGZuiderveld18-ON01. U kunt ook zoeken op adres. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op afspraak digitaal inzien in het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (0341) 359 768. Ook voor eventuele vragen kunt u bellen met dit telefoonnummer.

 

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Het indienen van een schriftelijke zienswijze kan digitaal via info@putten.nl of per post via Postbus 400, 3880 AK Putten. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken.

Naar boven