Ontwerpwijzigingsplan ‘Krabbendijke, 1e wijziging’, Reimerswaal

Logo Reimerswaal

Algemeen

Op grond van artikel 3.9a, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders bekend dat vanaf 17 juni 2021 tot en met 28 juli 2021 het ontwerpwijzigingsplan ‘Krabbendijke, 1e wijziging’ (ex artikel 3.6, lid 1, onder a Wro) met planidentificatienummer NL.IMRO.0703.02KrBPKom1W-on01 voor iedereen ter inzage ligt.

Het plan is te raadplegen op de website van ruimtelijke plannen. Ook kunt u het ontwerpwijzigingsplan tijdens de openingsuren inzien bij de balie in het gemeentehuis.

 

Beschrijving plangebied en omschrijving doel en inhoud wijzigingsplan

Het perceel aan de Wilhelminastraat 1 en 1A in Krabbendijke heeft een bedrijfsbestemming. De huidige bestemming ‘Bedrijf’ wordt gewijzigd in de bestemmingen ‘Wonen’ en ‘Tuin’. Hierdoor kunnen de gronden en de (bestaande) opstallen op het perceel, waaronder de woning, voor woondoeleinden worden gebruikt. Tevens wordt het huidige bouwvlak verkleind. Als gevolg daarvan moet een gedeelte van de bestaande bebouwing die buiten het nieuw gevormde bouwvlak ligt, worden gesloopt.

 Het ontwerpwijzigingsplan ‘Krabbendijke, 1e wijziging’ is opgesteld om deze ontwikkeling planologisch-juridisch mogelijk te maken. De toelichting bij het ontwerpwijzigingsplan geldt als onderbouwing voor de haalbaarheid van het plan.Zienswijzen

 

Gedurende de termijn waarin het ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt kan iedereen digitale, schriftelijke of mondelinge zienswijzen omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken.

Digitaal kunt u uw zienswijze indienen op de bovengenoemde locatie op onze website. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw Vermeulen. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Ons college zal bij vaststelling van het wijzigingsplan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen.

 

Contactpersoon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouwVermeulen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113 of via ons e-mailadres gemeente@reimerswaal.nl.

 

Kruiningen, 16 juni 2021

Namensburgemeester en wethouders van Reimerswaal

ir. J. Gideonse

Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven