Partiële herziening bestemmingsplan bedrijvenpark A7- Noord, omgeving Noorderend & Kelvinlaan

Logo Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening bestemmingsplan bedrijvenpark A7- Noord, omgeving Noorderend & Kelvinlaan vanaf donderdag 17 juni 2021 voor een periode van zes weken ter inzage ligt.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan legt de basis voor de functiewijziging van drie bedrijfseilanden op het bedrijvenpark A7-Noord. Een perceel dat ten noorden van de bedrijfseilanden gelegen is, is bestemd voor de uitbreiding van de regionale meldkamer. Een deel van dit perceel wordt bestemd als sportterrein voor het AZC Drachten.

Bekijken

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met nummer NL. IMRO.0090.BP2021BA7002-0301.

In verband met COVID-19 worden er momenteel geen afspraken op het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten gepland. Een telefonische afspraak kan gemaakt worden op elke werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Reageren

Gedurende de reactietermijn van donderdag 17 juni tot en met woensdag 28 juli 2021 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan: de gemeenteraad van Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA Drachten.

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen, kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 58 1234.

Naar boven