Gemeente Cuijk - ontwerp wijzigingsplan - Doctor Moonsweg 5, Beers

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Doctor Moonsweg 5 Beers, gemeente Cuijk” ter inzage wordt gelegd.

Het plangebied is gelegen aan de Doctor Moonsweg 5 Beers in de gemeente Cuijk. Het plan beoogt het realiseren van teeltondersteunende voorzieningen.

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 16 juni 2021 tot en met dinsdag 27 juli 2021. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl,onderID-nummer NL.IMRO.1684.WPCUTOVDrMoonsweg5-ON01.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer, N.C. van der Laan, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-396600. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Cuijk, 15 juni 2021

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

Naar boven