Gemeente Amsterdam - ontwerp omgevingsvergunning en ontwerpbesluit Hogere waarden Wet geluidhinder - eerste fase ten behoeve van het project - Hettenheuvelweg 50, Amsterdam

Logo Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend:

  • dat zij voornemens is om met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub a onderdeel 3 van de Wabo, de eerste fase van een omgevingsvergunning te verlenen in de zin van artikel 2.5 Wabo, voor het gebruik van gronden in strijd met regels ruimtelijke ordening in verband met de realisatie van maximaal 270 woningen, maximaal 3.840 m² bvo kantoren, maatschappelijke voorzieningen, een stalling voor fietsen en scooters en een ondergrondse parkeergarage aan de Hettenheuvelweg 50 te Amsterdam;

  • dat voor deze ontwikkeling geen exploitatieplan ex artikel 6.12, lid 1 van de Wet op de ruimtelijke ordening zal worden vastgesteld;

  • dat voor de bouw van de woningen het college van burgemeester en wethouders tevens voornemens is hogere grenswaarden als bedoeld in artikel 110 a van de Wet Geluidhinder vast te stellen.

Het voorgenomen besluit (omgevingsvergunning eerste fase) ziet op het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1, lid 1 sub c Wabo).

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning eerste fase (met OLO nr. 5389447) het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 18 juni 2021 gedurende zes weken ter inzage bij:

  • Stadsdeelkantoor Zuidoost, Anton de Komplein 150

Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken via 14020.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. afdeling Vergunningen, stadsdeel Zuidoost, Postbus 12491, 1100 AL Amsterdam Zuidoost. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met de afdeling Vergunningen, Stadsdeel Zuidoost op telefoonnummer 14020.

Amsterdam Zuidoost,

College van burgemeester en wethouders

Naar boven