Ontwerp bestemmingsplan De Punt

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van Langedijk maken bekend dat zij het ontwerp van het bestemmingsplan De Punt ter inzage leggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in? 

Het bestemmingsplan betreft de aanleg van een nieuwe weg. De verlenging van De Punt realiseert een verbeterde bereikbaarheid van het bedrijventerrein Zuiderdel en Sint Pancras door een snellere en kortere route naar de N245 en een ontlasting van de route tussen de Nauertogt en Westelijke Randweg en de rotonde bij het winkelcentrum Broekerveiling.

De ontwikkelingen in dit bestemmingsplan vallen onder de Crisis- en herstelwet. In de eventuele beroepsprocedure zal hier rekening mee worden gehouden.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien? 

Het ontwerp bestemmingsplan kunt u inzien vanaf 16 juni 2021 tot en met 27 juli 2021 in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis (De Binding), Bosgroet 2 te Zuid-Scharwoude.

Ook is het ontwerp bestemmingsplan vanaf genoemde datum te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (planID: NL.IMRO.0416.BPPUNT2021-on01).

Hoe kunt u reageren? 

Tijdens de bovengenoemde inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar info@gemeentelangedijk.nl of per post aan burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude.

Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met Team Vrom van de afdeling Beleid en Projecten via het algemeen telefoonnummer 0226-334433.

 

Naar boven