Ontwerpbestemmingsplan “De Thij 3e partiële herziening Catsstraat van Meursstraat”

Logo Oldenzaal

Met ingang van 16 juni 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan “De Thij 3e partiële herziening Catsstraat -van Meursstraat” zes weken lang ter inzage. Dit gebeurt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van de locatie Jacob Catsstraat – Bernard van Meursstraat. Ter vervanging van 26 leegstaande, verouderde seniorenwoningen van de WBO, omvat dit bouwplan 24 zorgeenheden, 6 patiowoningen en 12 rijwoningen en een planologische reservering van een maatschappelijke doeleinden bestemming.

Inzagetermijn

In aanvulling op de wettelijke termijn is gekozen om met ingang van 16 juni 2021 het ontwerpplan acht weken lang, tot en met 10 augustus 2021 ter inzage te leggen. U kunt tot en met 10 augustus 2021 schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 354, 7570 AJ in Oldenzaal. Als u mondeling een zienswijze wilt indienen, dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van het bouwloket via bouwloket@oldenzaal.nl.

Bestemmingsplan inzien/bekijken

Het inzien van het uitgeprinte exemplaar van het plan, kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via bouwloket@oldenzaal.nl.

Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen via www.oldenzaal.nl/bestemmingsplannen. Ook kunt u het plan bekijken via http://www.ruimtelijkeplannen.nl, onder IMRO-nummer NL.IMRO.0173.BP08032-on01.

Oldenzaal, 15 juni 2021

Namens deze

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal

Naar boven