Vaststelling Wijzigingsplan Appingedam, Ds. Syperdapad 8

Logo Eemsdelta

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsdelta maken bekend dat zij op 23 maart 2021 het wijzigingsplan 'Wijzigingsplan Appingedam, Ds. Syperdapad 8, code NL.IMRO.1979.WPAPP20SYPERDAPAD-VG01' hebben vastgesteld.

Inhoud plan

Ten behoeve van de uitoefening van het agrarisch bedrijf aan de Ds. Syperdapad 8 in Appingedam is in 2020 een verzoek tot wijzigen van het bestemmingsplan ingediend. Het wijzigingsplan beoogt het vergroten van het bouwvlak ten behoeve van het legaliseren van sleufsilo's en het realiseren van een tweetal kleine windmolens op het perceel.

Procedure

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf 17 juni 2021 ter inzage bij de gemeente Eemsdelta. Voor het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt via www.eemsdelta.nl, aan de receptie of telefonisch via 14 05 96. Het wijzigingsplan wordt tevens gepubliceerd en raadpleegbaar gemaakt via ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan door een ieder beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, 's-Gravenhage.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde wijzigingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzitten van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, 's-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort tot het moment waarop op het verzoek is beslist.

Naar boven