Gemeente Vlaardingen - uitgebreide procedure voor het planologisch afwijken, bouwen en brandveilig gebruik ten behoeve van huisvesting arbeidsmigranten - Nijverheidstraat 26, Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.4 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend op 3 juni 2021 een omgevingsvergunning te hebben verleend voor de activiteiten bouwen, het brandveilig gebruik en het gebruik van gronden in strijd met een bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 onder c van de Wabo, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3. van de Wabo. De ruimtelijke onderbouwing behorend bij een planologisch afwijken van het bestemmingsplan heeft betrekking op de juridisch planologisch regeling voor het transformeren van de bovenste drie bouwlagen van het kantoorgebouw De Elementen naar een logiesfunctie voor huisvesting van arbeidsmigranten met in totaal 69 slaapplaatsen aan de Nijverheidsstraat 26 te Vlaardingen.

Tegelijkertijd met het verzoek tot planologisch afwijken is een bouwaanvraag en een melding brandveilig gebruik op dit adres ingediend.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken heeft vanaf 17 september 2020 gedurende zes weken ter inzage gelegen. In deze termijn is één zienswijze kenbaar gemaakt. Deze heeft geleid tot aanpassing van de onderbouwing van het plan. Het plan zelf is niet gewijzigd.

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn vanaf donderdag 17 juni 2021 gedurende een termijn van zes weken raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid. NL.IMRO.0622.0225pbNijv262020-0030 Vanwege de maatregelen rondom de Coronacrisis worden de stukken niet in papieren vorm ter inzage gelegd. Indien u de stukken fysiek wilt inzien, verzoeken wij u dit binnen de termijn van de terinzagelegging aan ons kenbaar te maken. Dit kunt u doen per e-mail naar ro@vlaardingen.nl. Wij zullen hierop in contact met u treden om met u op zoek te gaan naar een pragmatisch oplossing waarbij u alsnog de mogelijkheid wordt geboden om het plan in te zien.

Beroep Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking, dus tot en met 28 juli 2021 beroep aantekenen.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen,

Vlaardingen, 16 juni 2021

 

Naar boven