Ontwerp-omgevingsvisie IJsselstein ‘Behoud en ontwikkeling’ 2021

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat bovengenoemd Ontwerp-omgevingsvisie met ingang van donderdag 17 juni 2021 voor iedereen ter inzage ligt.

 

Inhoud

In deze Ontwerp-omgevingsvisie worden verschillende belangen samengesmolten tot een integrale ontwikkelingsrichting voor de gehele fysieke openbare ruimte voor de periode tot 2030 en verder. Deze visie gaat in op de samenhang tussen ruimte, water, milieu, natuur, landschap, verkeer en vervoer, gezondheid en cultureel erfgoed.

 

Inzien Ontwerp-omgevingsvisie

Het ontwerp is als volgt raadpleegbaar:

 

  • 1.

    Digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is vindbaar op basis van het adres en via de zoekfunctie op basis van het IDN-nummer: Het IDN-nummer van het plan is NL.IMRO.0353.OmgevingsvisieIJss-On01

  • 2.

    Een papieren versie ligt bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis van IJsselstein, Overtoom 1 (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur).

 

Zienswijzen

Met ingang van donderdag 17 juni 2021 ligt de Ontwerp-omgevingsvisie inclusief bijbehorende stukken gedurende 6 weken (tot en met 29 juli 2021) ter inzage via bovengenoemde kanalen. Tijdens deze termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over de Ontwerp-omgevingsvisie naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Gemeenteraad van IJsselstein, Postbus 26 3400 AA IJsselstein onder vermelding van ‘Zienswijze Ontwerp-omgevingsvisie’, t.a.v. dhr. R. Vermeulen (r.vermeulen@ijsselstein.nl). Wij verzoeken u uw (digitale) contactgegevens in deze zienswijze te vermelden. Voor mondelinge zienswijzen of eventueel nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. R. Vermeulen via telefoonnummer 14 030.

 

Vervolg

Na afloop van de termijn zullen de zienswijzen worden samengevat en gezamenlijk beantwoord in een nota. Deze zal, na bestuurlijke instemming toegezonden worden aan de indieners van een zienswijze. Vervolgens zal de Ontwerp Omgevingsvisie, inclusief de zienswijzen en beantwoording daarvan ter besluitvorming worden voorgelegd aan de gemeenteraad.

 

IJsselstein, 16 juni 2021

College van burgemeester en wethouders gemeente IJsselstein

 

Naar boven