Ontwerpbestemmingsplan Noordeinde 11C-D, Aarlanderveen

Logo Alphen aan den Rijn

Beschrijving

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maakt op grond van artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening, in samenhang met artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat op 8 juni 2021 het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordeinde 11 C-D’ is vastgesteld. Dit bestemmingsplan maakt het oprichten van vijf woningen, omzetten twee woningen en een natuurcamping op locatie Noordeinde 11 C-D in Aarlanderveen mogelijk.

Het bestemmingsplan en haar grenzen

Het plangebied, aan het Noordeinde 11C-D in Aarlanderveen bevindt zich in het veengebied ten oosten van Alphen aan den Rijn, in het noorden van de kern Aarlanderveen. Het plangebied is vrijwel volledig bebouwd met kassen.

Wanneer en hoe kunt u het plan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0484.AVnoordeinde11cd-ON01 met bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 17 juni 2021 voor een periode van zes weken (tot en met woensdag 28 juli 2021) ter inzage. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl, via de knop ‘Plannen zoeken’ (u kunt zoeken op ID-nummer NL.IMRO.0484.AVnoordeinde11cd-ON01).

Hoe kunt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

Gedurende de termijn van tervisielegging kan iedereen digitaal, schriftelijk of mondeling gemotiveerd een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad indienen. Digitaal kan dat via het formulier ‘Zienswijze bestemmingsplan indienen’, dat u vindt op https://www.alphenaandenrijn.nl/Onlineregelen/Zienswijze_bestemmingsplan_indienen.

Hiervoor heeft u DigiD nodig of u vult uw organisatiegegevens in. In het formulier geeft u duidelijk aan dat het om het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordeinde 11 C-D’ gaat met zaaknummer 376264. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn, postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. Vermeld in uw reactie duidelijk uw naam, adres en contactgegevens en geef aan dat het om het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordeinde 11 C-D’ gaat met zaaknummer 376264.

Let op: vanwege de coronamaatregelen is de Omgevingsbalie niet op de gebruikelijke tijden geopend.

Inzage

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag? Dan kunt u bellen met team Ruimte, via telefoonnummer 14 0172. Wilt u de besluiten met bijbehorende stukken inzien? Vanwege de coronamaatregelen wordt u aangeraden om het bestemmingsplan en de andere stukken digitaal te raadplegen. Bent u daartoe niet in staat, dan kunt u het plan op afspraak op het gemeentehuis inzien. Een afspraak kunt u maken via het algemene telefoonnummer (14 0172) of door een e-mail te sturen naar ROJuristen@alphenaandenrijn.nl.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 16 juni 2021

Naar boven