Ontwerpbetemmingsplan Hilt

Logo Eemnes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan De Hilt (NL.IMRO.0317.EMSBPDeHilt-On01) ter inzage ligt.

 

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het realiseren van maximaal 54 woningen ter plaatse van een locatie van het voormalige multifunctionele centrum De Hilt aan de Hasselaarlaan met daarbij behorende openbare inrichting.

 

Het ontwerpbestemmingsplan wordt vanaf 15 juni tot en met 26 juli ter inzage gelegd. U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf die datum raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. Hiervoor moet u een afspraak maken bij het klantcontact-centrum van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14035.

Tijdens de ter inzage legging kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Eemnes (Postbus 71, 3755 ZH, Eemnes). Als u een mondelinge zienswijze wilt indienen kunt u bellen met mevrouw N. van Beek of de heer H. de Jong van de BEL Combinatie om een afspraak in te plannen. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken

Eemnes 11 juni 2021

Naar boven