Ontwerpbestemmingsplan en MER “Haven Heijen”

Logo Gennep

De gemeente Gennep heeft het ontwerpbestemmingsplan “Haven Heijen” opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan is gericht op de uitbreiding van de haven in Heijen gecombineerd met natuurontwikkeling en hoogwaterbescherming. Mede ter onderbouwing van dit plan is een Milieueffectrapport (MER) opgesteld.

Inzage en indienen van een zienswijze.

Het ontwerpbestemmingsplan “Haven Heijen” met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 17 juni 2021 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Poort van Gennep in het gemeentekantoor van Gennep. Let op: in verband met het coronavirus tijdelijk alleen op afspraak mogelijk.Voor inzage kunt u een afspraak maken via (0485) 494141.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken waaronder het MER raadpleegbaar en beschikbaar op:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.BP20325-ON01

  • www. gennep.nl/havenheijen

Gedurende de periode van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 28 juli 2021) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan.

Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Haven Heijen”.

Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via (0485) 494141. Het is niet mogelijk om via e-mail een zienswijze in te dienen.

 

Gennep, 16 juni 2021

Burgemeester en Wethouders van Gennep

Naar boven