Gemeente Lansingerland - vastgesteld bestemmingsplan - Westpolder/Bolwerk – Will van Kralingensingel 89, Berkel en Rodenrijs

Logo Lansingerland

Hierbij maakt het college van burgemeester en wethouders van Lansingerland bekend dat het bestemmingsplan “Westpolder/Bolwerk – Will van Kralingensingel 89” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0205-VAST door de gemeenteraad op 3 juni 2021 ongewijzigd is vastgesteld. De raad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plangebied ligt aan de Will van Kralingensingel nr. 89 in Westpolder/Bolwerk (deelplan 7). Met het bestemmingsplan wordt de bouw van twee woningen mogelijk gemaakt op een particuliere perceel waarop al een woning aanwezig is. Daarnaast wordt ook de bouw van een woning aansluitend aan dat perceel mogelijk gemaakt. Deze woning maakt eigenlijk onderdeel uit van de nieuwbouw in Westpolder/Bolwerk.

Inzage

U kunt het plan met bijbehorende stukken inzien vanaf donderdag 17 juni t/m donderdag 29 juli 2021 via ruimtelijkeplannen.nl: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/#!/idn/NL.IMRO.1621.BP0205-VAST 

Beroep

Vanaf vrijdag 18 juni t/m donderdag 29 juli 2021 kunnen belanghebbenden een (schriftelijk) beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor de vraag wie dit kan doen, wordt verwezen naar informatie van de Afdeling bestuursrechtspraak, te vinden op: https://www.raadvanstate.nl/actueel/nieuws/@125301/niet-belanghebbende-toegang-beroep/.

Voorlopige voorziening

Degene die beroep heeft ingesteld kan, bij een spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Griffierecht

Voor het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Op de website van de Raad van State kunt u meer informatie vinden over het instellen van beroep (www.raadvanstate.nl).

In werking treding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op vrijdag 30 juli 2021, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij voornoemde Afdeling. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven