Hoek Kooikersweg - Tilburglaan, ontwerpbestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunning, en ontwerp besluit Hogere Grenswaarden (coördinatieregeling) Wet geluidhinder

Logo 's-Hertogenbosch

 

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 en op grond van paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening Wro gemeente ‘s-Hertogenbosch

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoek Kooikersweg - Tilburglaan’ (NL.IMRO.0796.0002489-1201) samen met de ontwerp omgevingsvergunning en het besluit Hogere Grenswaarden voor zes weken met ingang van 14 juni 2021 gedurende zes weken ter inzage liggen.

 

Op deze locatie komt een herontwikkeling van woningen, snackbar, supermarkt en overige commerciële ruimtes.

 

De besluiten worden gecoördineerd voorbereid op grond van de coördinatieregeling zoals opgenomen in paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en in de Coördinatieverordening Wro gemeente ’s-Hertogenbosch. Dit betekent dat de procedure tot verlening van de omgevingsvergunning, en tot vaststelling van de Hogere Grenswaarden Geluid voor de ontwikkeling op de hoek van de Kooikersweg met de Tilburglaan gelijk oplopen met de bestemmingsplanprocedure.

Wilt u reageren?

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning en het ontwerp besluit Hogere Grenswaarden ter inzage liggen, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij respectievelijk de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders indienen.

 

Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar: de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 11133205.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (ook via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. U kunt dan bellen met dhr. P. Kamman van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel 06 15352729.

 

Wilt u reageren op de ontwerp omgevingsvergunning?

  • Uw schriftelijke zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning kunt u sturen naar: het college van burgemeester en wethouder van ’s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (ook via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. U kunt dan bellen met dhr. P. Kamman van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel 06 15352729.

 

 

Ontwerp-beschikking hogere grenswaarde bouwplan Kooikersweg te ‘s-Hertogenbosch

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het hogere grenswaarden voor geluid heeft verleend voor het mogelijk maken van 20 appartementen op de hoek van de Kooikersweg-Tilburglaan te ’s-Hertogenbosch.

 

De reden voor het verlenen van de hogere waarden is dat 20 appartementen niet aan de voorkeursgrenswaarde geluid kan worden voldaan vanwege wegverkeerslawaai. De locatie is kadastraal bekend als HTG00K01861.

 

Publicatie

Zolang het Stadskantoor geopend is (in verband met het Corona-virus) liggen de stukken analoog vanaf 14 juni 2021 op het Stadskantoor aan de Wolvenhoek 1 te ’s-Hertogenbosch ter inzage.

Op 18 juni 2021 wordt melding gedaan van de ontwerpbeschikking op www.overheid.nl.

 

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen zienswijzen indienen. Uw zienswijze voor de ontwerpbeschikking kunt u vanaf 14 juni 2021 tot en met 26 juli 2021 zowel mondeling als schriftelijk kenbaar maken aan het college, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. U kunt hierbij verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken. U kunt later alleen beroep instellen tegen de beschikking als u tijdig schriftelijke of mondelinge zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking, tenzij u kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

 

Informatie

Voor een mondelinge toelichting, het indienen van mondelinge zienswijzen, een gedachtewisseling of meer informatie kunt u op werkdagen telefonisch contact opnemen met mevrouw M.J. Engelen-Smeets van de afdeling Leefomgeving, telefoon (073) 615 9840. Bij geen gehoor, kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Leefomgeving op: 073-6155352 of 073-6155766.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning, alsmede het ontwerp besluit hogere grenswaarden liggen met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen en het ontwerpbestemmingsplan ook op www.ruimtelijkeplannen.nl (onder plannummer NL.IMRO.0796.0002489.1201). Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden.

 

In verband met het coronavirus is het Stadskantoor beperkt geopend. U kunt alleen voor spoedgevallen op afspraak terecht. Hierdoor is fysieke inzage op dit moment niet altijd mogelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de stukken digitaal (via www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl) te raadplegen, neem dan contact op met de heer P. Kamman, tel. 06 15352729. Samen zoeken we dan naar een gepaste oplossing.

Naar boven