Z/21/082243 - Gemeente Stadskanaal – Besluit: omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor het brandveilig in gebruik nemen van een bouwwerk, Navolaan 32A in STADSKANAAL

Logo Stadskanaal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat, op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) op 9 juni 2021 de volgende omgevingsvergunning is verleend voor:

  • -

    Navolaan 32A, 9501 VJ STADSKANAAL, het brandveilig in gebruik nemen van een bouwwerk zoals bedoeld in artikel 2.1, lid 1, onder d van de Wabo, waarbij dagverblijf wordt verschaft aan meer dan 10 personen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap.

Wat is de aanleiding?

In dit pand wil een gebruiker dagverblijf verschaffen aan meer dan 10 personen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap.

U wilt het besluit inzien?

Het besluit met de bijbehorende stukken liggen vanaf 10 juni 2021 gedurende zes weken op werkdagen voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal.

Gedurende de periode waarin de beperkende maatregelen ten gevolge van het coronavirus gelden, is het fysieke besluit uitsluitend op afspraak te in te zien in het gemeentehuis. U kunt de gemeente van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur telefonisch bereiken via het nummer 0599 631 631. Het e mailadres is gemeente@stadskanaal.nl. Om u beter van dienst te zijn, verzoeken wij u het kenmerk bovenin deze publicatie te vermelden.

U wilt beroep instellen?

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan beroep worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpbesluit;

  • -

    belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbesluit;

  • -

    de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen ten aanzien van de ontwerpbesluit.

Het beroepschrift moet worden ingesteld bij de Rechtbank Noord Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend, ondertekend zijn en tenminste bevatten:

  • 1.

    naam en adres van de indiener;

  • 2.

    dagtekening;

  • 3.

    omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt;

  • 4.

    de gronden van het beroep.

Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd.

U wilt een voorlopige voorziening aanvragen?

Als onmiddellijke spoed dit vereist, bestaat de mogelijkheid om daarnaast een verzoekschrift tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter in Groningen (rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, afdeling Bestuurs­recht, Postbus 150, 9700 AD Groningen). Dit verzoek kan tevens digitaal worden ingediend bij de genoemde rechtbank via www.rechtstpraak .nl. Hiervoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Wanneer treedt het besluit in werking?

De omgevingsvergunning treedt in werking op 23 juli 2021, tenzij voor deze datum een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt de omgevingsvergunning pas in werking nadat op dit verzoek is beslist.

U wilt nadere informatie?

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met Gemeente Stadskanaal, Raadhuisplein 1, 9501 SZ Stadskanaal, telefoonnummer 0599 631 631.

Naar boven