Ontwerpbestemmingsplan Wilpsedijk-N790

Logo Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 10 juni 2021 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het bestemmingsplan Wilpsedijk-N790 (NL.IMRO.0285.20299-OW01). Door de corona-uitbraak kunt u de stukken alleen op afspraak inzien in de tijdelijke huisvesting van de gemeente Voorst aan de Hietweideweg 20 in Twello. Hiervoor maakt u een afspraak met Wouter IJsseldijk. Zijn telefoonnummer is 0571-27 98 48. Komt u naar het gemeentehuis? Dan vragen wij u om te letten op de landelijke hygiënemaatregelen en een mondmasker te dragen. Voor uw eigen gezondheid en die van onze medewerkers.

Bekijk de digitale stukken ook op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst.

Dit ontwerpbestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van een vrijliggend fietspad in twee richtingen. In combinatie met de aanleg van het vrijliggende fietspad wordt de weg op de dijk ingericht als een weg met een snelheid van 60 km/u. Deze ontwikkeling verhoogt de verkeersveiligheid op het traject.

Zienswijze

Tijdens de bovengenoemde periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Voorst. Het e-mailadres is raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbestemmingsplan Wilpsedijk-N790. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Wouter IJsseldijk.

Twello, 9 juni 2021

Jos Penninx, burgemeester

Lisette Wolbers-Cents, secretaris

Naar boven