Omgevingsvergunning voor het bouwen van een opslagloods en het plaatsen van keerwanden op het adres Scharlo 3a in Waspik, gemeente Waalwijk.

Logo Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat een omgevingsvergunning is verleend waarbij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de Wabo wordt afgeweken van de planregels van het bestemmingsplan “Buitengebied” voor het bouwen van een opslagloods op het adres Scharlo 3a in Waspik.

De vergunning betreft de volgende activiteiten:

 

  • 1.

    Het bouwen van een bouwwerk;

  • 2.

    Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een nbestemmingsplan.

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 10 juni 2021 gedurende 6 weken ter inzage bij de frontoffice van het team Vergunningverlening & Belastingen van de gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Let op, voor het inzien van de stukken dient vooraf een afspraak te worden gemaakt via 0416-683456.

 

Beroep/voorlopige voorziening

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om, op grond van de Awb, binnen 6 weken aanvangende na de dag waarop het besluit overeenkomstig artikel 3:44, eerste lid, onder deel a, van de Awb, ter inzage is gelegd, een beroepschrift in te dienen bij de rechtbank.

Belanghebbenden kunnen beroep indienen, waaronder ook: de wettelijke adviseurs.

Indien een beroepschrift is ingediend gedurende de genoemde periode, kan ‑ indien er sprake is van een spoedeisend belang ‑ een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, cluster Bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda. Voor het indienen van een verzoek tot voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Waalwijk 9 juni 2021

Naar boven