Gemeente Ermelo - terinzagelegging ontwerp-beeldkwaliteitsplan Zorgpark Veldwijk

Logo Ermelo

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerp-beeldkwaliteitsplan Zorgpark Veldwijk met ingang van 10 juni tot en met 22 juli voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt het stuk ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bekendmakingen. Het is ook mogelijk hiervoor een afspraak met de afdeling Publiekszaken te maken via www.ermelo.nl/afspraak of telefonisch op 0341 56 73 21.

GGz Centraal is voornemens het Zorgpark van Veldwijk te ontwikkelen en ter plaatse een clustering van zorgfuncties te realiseren. Deze ambitie is reeds vastgelegd in het Masterplan Veldwijk en Beeldregieplan welke op 11 december 2019 door de gemeenteraad van Ermelo zijn vastgesteld. Het beeldkwaliteitsplan is een verdere uitwerking van het Beeldregieplan, toegespitst op het deelgebied Zorgpark. In het beeldkwaliteitsplan zijn richtlijnen opgenomen voor de uitwerking van de nieuwbouw en de openbare ruimte in het Zorgpark. Na vaststelling vormt het beeldkwaliteitsplan het toetsingskader voor de welstandscommissie.

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo,

schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerp-beeldkwaliteitsplan kenbaar maken. Voor het

mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen via het bovenstaand vermelde algemene telefoonnummer en vragen naar dhr. J.F. Steenhuis. U kunt ook met DigiD een zienswijze indienen via www.ermelo.nl/zienswijze.

De gemeenteraad zal een besluit nemen over vaststelling van het beeldkwaliteitsplan. Ingediende zienswijzen zullen bij de besluitvorming worden betrokken. Na vaststelling vormt het beeldkwaliteitsplan een aanvulling op de Nota Omgevingskwaliteit van de gemeente Ermelo.

Ermelo, 9 juni 2021

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo

 

Naar boven