Voornemen verzoek herbegrenzing Interim Omgevingsverordening Noord-Brabant – ontwerpbestemmingsplan Heesch West

Logo 's-Hertogenbosch

 

Het ontwerpbestemmingsplan Heesch West ligt vanaf 10 juni gedurende zes weken ter inzage. Onderdeel hiervan is een herbegrenzing van de aanduiding Verstedelijking afweegbaar uit de provinciale verordening. De gemeente heeft het voornemen om een verzoek tot herbegrenzing van die aanduiding bij de provincie in te dienen. Hierbij maakt zij bekend dat dit voornemen met ingang van 10 juni 2021 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Een klein gedeelte van de projectlocatie Heesch West ligt niet binnen de aanduiding Verstedelijking afweegbaar uit de Interim Omgevingsverordening Noord-Brabant. Dit betreft een klein deel van het nieuwe terrein tussen de Koksteeg en de Weerscheut in Vinkel. Voor de wijziging van de aanduiding moet een verzoek om herbegrenzing ingediend worden bij de provincie. Indien u het niet eens bent met dit voornemen kunt u een zienswijze indienen bij de gemeente. De gemeente stuurt deze zienswijze dan door aan de provincie die het besluit neemt over herbegrenzing.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat het voornemen tot herbegrenzing ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het voornemen?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 9466442.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 51 55.

Het voornemen tot herbegrenzing ligt vanaf 10 juni 2021 ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u het voornemen op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/plannen/heesch-west.

Naar boven