Ontwerpbestemmingsplan Kloosterweg 1, Putten

Logo Putten

Van 10 juni tot 22 juli 2021 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbestemmingsplan Kloosterweg 1. De woonbestemming krijgt de nadere aanduiding "agrarische nevenactiviteit". Ten behoeve van deze nevenactiviteit mag maximaal 650m² van de bebouwing worden gebruikt / nieuwgebouwd.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.BPBGKloosterweg1-ON01. U kunt ook zoeken op adres. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op afspraak digitaal inzien in het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (0341) 359 768. Ook voor eventuele vragen kunt u bellen met dit telefoonnummer.

 

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Het indienen van een schriftelijke zienswijze kan digitaal via info@putten.nl of per post via Postbus 400, 3880 AK Putten. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken.

Naar boven