Gemeente Oegstgeest - terinzagelegging gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan - Poelgeest (reparatiebesluit)

Logo Oegstgeest

Ingevolge artikel 3.8 lid 4 van de Wro maakt het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest bekend dat de gemeenteraad op 29 april 2021 heeft besloten het bestemmingsplan “Poelgeest” gewijzigd vast te stellen (reparatiebesluit).

De raad heeft de wijziging van het bestemmingsplan ‘’Poelgeest’’ vastgesteld

(reparatiebesluit) waarmee de plangrens wordt gecorrigeerd om correct aan te sluiten op het naastgelegen bestemmingsplan ‘’Brug Poelgeest’’. Doordat het bestemmingsplan ‘’Poelgeest’’ als gevolg van een beroepszaak langer doorliep en deze een groter plangebied omvatte dan dat van ‘’Brug Poelgeest’’ overlapte het bestemmingsplan "Poelgeest" het vastgestelde ‘’Brug Poelgeest’’. Als gevolg daarvan is er een fout gekomen in de volgordelijkheid van de bestemmingsplannen. De voorgestelde wijziging corrigeert deze fout door het plangebied van het bestemmingsplan ‘’Poelgeest’’ precies aan te laten sluiten op dat van ‘’Brug Poelgeest’’.

Het gewijzigde vastgestelde bestemmingsplan (reparatiebesluit) en de bijbehorende stukken zijn met ingang van donderdag 10 juni 2021 tot en met woensdag 21 juli 2021 digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente www.oegstgeest.nl > bestemmingplannen > nu-ter-inzage. Gedurende deze periode zijn de stukken op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur in te zien bij de welkomstbalie van het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest.

De stukken zijn digitaal beschikbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan is te vinden onder identificatienummer

NL.IMRO.0579.BPPoelgeest-VA03.

Nadere informatie is te verkrijgen bij team Ruimte, via het algemene telefoonnummer 14071.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop het besluit is bekendgemaakt beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Diegenen die beroep hebben ingesteld kunnen eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen.

 

Naar boven