Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Lindewijck

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Lindewijck op 27 mei 2021 gewijzigd heeft vastgesteld. De wijzigingen houden het volgende in:

- Aanpassing aanduiding zorgwoningen

- Toevoeging voorwaardelijke verplichting inrichtingsplan en regeling strijdig gebruik

- Toevoegen mogelijkheid ondergrond bouwen t.b.v. fietsenkelder

- Toevoegen mogelijkheid realisatie warmte-koudevoorziening

- Verhoging bouwhoogte bergingen

- Borging percentage sociale woningbouw

Ter inzage

Het bestemmingsplan Lindewijck ligt zes weken en één dag ter inzage in het gemeentehuis: vanaf donderdag 10 juni 2021tot en met donderdag 22 juli 2021.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u ook digitaal inzien op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0345.BPLindewijck-va01.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Dit bestemmingplan maakt de realisatie van maximaal 167 (zorg)woningen met bijbehorende parkeer- en inrichtingsvoorzieningen mogelijk via een juridisch-planologische regeling.

Instellen beroep

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen bij de gemeenteraad ingediend. Bent u belanghebbende, dan kunt u beroep instellen. Stuur dan binnen zes weken na de start van de terinzagelegging van het vastgestelde bestemmingsplan een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Of via het Digitaal loket op de website www.raadvanstate.nl. Beroep per e-mail is niet mogelijk. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het bestemmingsplan. Afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet is van toepassing. Dit betekent dat alle beroepsgronden in het beroepsschrift moeten worden opgenomen. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden worden aangevoerd. Denk eraan om uw beroepschrift te ondertekenen. En houd er rekening mee dat u voor dit beroep griffierechten moet betalen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend. Houd er rekening mee dat u hiervoor griffierechten moet betalen.

 

Naar boven