Ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied, herziening De Stegge 5 Nieuwendijk 5, Lievelde

Logo Oost Gelre

Het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening en de inspraakverordening bekend dat van 11 juni 2021 tot en met 22 juli 2021 ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening De Stegge 5 Nieuwendijk 5, Lievelde’.

Ontwerp bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt een tweede woning op het perceel mogelijk. Daarnaast wordt een deel van de stallen gesloopt om een aanbouw te realiseren.

Inzage Het ontwerp bestemmingsplan kunt u digitaal inzien op de nationale website RO-plannen www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.oostgelre.nl. De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op https://digitaleplannen.nl/1586/. Het plan heeft het plannummer NL.IMRO.1586.BPBUI2029-OW01.

Ook kunt u het ontwerp bestemmingsplan inzien in het gemeentehuis te Lichtenvoorde, Varsseveldseweg 2. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. De afspraak maakt u via telefoonnummer (0544) 39 35 35. Zienswijze  Gedurende de inzagetermijn bestaat de gelegenheid schriftelijk of mondeling en gemotiveerd zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan naar voren te brengen/in te dienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde, o.v.v. “zienswijze ontwerp bestemmingsplan Buitengebied, herziening De Stegge 5 Nieuwendijk 5, Lievelde”. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Omgeving, via telefoonnummer (0544) 39 35 35.

Naar boven