Ontwerp omgevingsvergunning Veerweg 1c te Vortum-Mullem; tevens voornemen tot indiening van verzoek om herbegrenzing stedelijk gebied.

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 2.12 en 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend voornemens te zijn vergunning te verlenen voor het afwijken van de bestemmingsplannen “Vortum-Mullem” en “veegplan Buitengebied” voor het bouwen van een woning op het perceel Veerweg 1c te Vortum-Mullem (postcode 5827 AD).

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 9 juni 2021 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerpbesluit is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 20 juli 2021 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Omdat het bouwperceel gedeeltelijk is gelegen buiten het door de provincie Noord-Brabant aangewezen stedelijk gebied, is voor de realisering van dit plan tevens een wijziging van de begrenzing van dit stedelijk gebied nodig. In verband hiermee zijn burgemeester en wethouders voornemens een hiertoe strekkend verzoek in te dienen bij de provincie Noord-Brabant.

Eveneens tot en met 20 juli 2021 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen tegen het voornemen om een verzoek bij de provincie in te dienen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer.

Een zienswijze kan ook digitaal worden ingediend via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet de indiener wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, of voor vragen of een toelichting op het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met de afdeling Vergunningen, toezicht en Handhaving.

Naar boven