Ontwerpbestemmingsplan Beekhuizen-Hoekerd

Logo Nunspeet

Met ingang van woensdag 9 juni 2021 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Beekhuizen-Hoekerd. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0302.BP001188-ow01.

 

Aan de Elburgerweg 53a te Nunspeet is een groothandel in bouwmaterialen, met daaraan ondergeschikte detailhandel gevestigd, genaamd Beekhuizen-Hoekerd. Het bedrijf is centraal gelegen in fase 3 van de nieuwbouwwijk Molenbeek. In verband met eerdere plannen om het bedrijf uit de woonwijk te verplaatsen en het terrein onderdeel te laten uitmaken van de woonwijk heeft de locatie de bestemming 'Wonen - Uit te werken' gekregen. De verplaatsing van het bedrijf is uiteindelijk niet doorgegaan. Met het onderhavige bestemmingsplan krijgt het bedrijf weer een positieve bestemming. Tevens wordt in het bestemmingsplan een kantoorgebouw mogelijk gemaakt, tussen voornoemd bedrijf en de rotonde op de Elburgerweg.

 

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het directieteam Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via telefoonnummer (0341) 25 99 11.

 

Naar boven