Ontwerp-bestemmingsplan "Heibloemseweg 7 e.o. te Panningen"

Logo Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het bestemmingsplan "Heibloemseweg 7 e.o. te Panningen" in ontwerp ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor Heibloemseweg 7 in Panningen en omvat het omzetten van de bestemming intensieve veehouderij in de bestemmingen wonen en agrarisch en het mogelijk maken van een nieuwe woning.

Termijn van inzage

Het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken ter inzage vanaf 4 juni 2021.

Inzien bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  •  

    op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.BPL0240-ON01

  •  

    op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente

Indienen zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan

Tijdens de hiervoorgenoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Als u eenmondelinge zienswijze wil indienen, dan kunt u binnen de gestelde termijneen afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, toezicht en tandhaving via e-mailadres info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

Naar boven