Ontwerp bestemmingsplan ‘Landelijk gebied noord en zuid, archeologie’

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat bovengenoemd ontwerp bestemmingsplan met ingang van donderdag 10 juni 2021 voor iedereen ter inzage ligt.

Inhoud

Om het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied noord en zuid’ in lijn te brengen met het gemeentelijk en provinciaal archeologisch beleid is voorliggen ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Hiermee worden de bouwvlakken onder de beschermende werking betreffende archeologie gebracht in overeenstemming met het provinciaal en gemeentelijk beleid.

 

Inzien ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan is als volgt raadpleegbaar:

 

  • 1.

    Digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is vindbaar op basis van het adres en via de zoekfunctie op basis van het IDN-nummer: Het IDN-nummer van het plan is NL.IMRO.0353.Lgebiedarcheologie-On01.

  • 2.

    Een papieren versie ligt bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis van IJsselstein, Overtoom 1 (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur en op woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur).

 

 

Het indienen van zienswijzen

Met ingang van donderdag 10 juni 2021 ligt het ontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken gedurende 6 weken (tot en met 21 juli 2021) ter inzage via bovengenoemde kanalen.

Tijdens deze termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (niet per e-mail) kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 26 3400 AA IJsselstein onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp bestemmingsplan ‘Landelijk gebied noord en zuid, archeologie’, t.a.v. dhr. Y. Smeets. Wij verzoeken u uw (digitale) contactgegevens in de zienswijze te vermelden zodat wij u via die gegevens kunnen bereiken. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of eventueel nadere informatie kunt u contact op nemen met dhr. Y. Smeets via telefoonnummer 14 030

 

 

IJsselstein, 9 juni 2021

Namens het college van burgemeester en wethouders gemeente IJsselstein

Naar boven