Concept Structuurvisie Gebiedsontwikkeling Zogwetering

Logo Stichtse Vecht

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 1 juni 2021 besloten de Concept Structuurvisie Gebiedsontwikkeling Zogwetering vrij te geven voor zienswijzen.

Toelichting

Aan de noordelijke rand van Maarssen-Dorp ligt een rioolwaterzuivering, waarvan de functie inmiddels is beëindigd. Aangrenzend ligt het gemeentelijk afvalscheidingsstation. Beide locaties komen naar verwachting binnen enkele jaren vrij en bieden dan een mogelijkheid om als woningbouwlocatie te worden ontwikkeld. Ook de aangrenzende groenstrook en een (agrarisch) perceel langs de Machinekade kunnen mogelijk bij deze ontwikkeling worden betrokken. De gemeente heeft de mogelijkheden voor woningbouw onderzocht. In de Concept Structuurvisie zijn uitgangspunten opgenomen voor een mogelijke ontwikkeling en (nieuwe) bestemming van het gebied.

Inzien

U kunt de Concept Structuurvisie (NL.IMRO.1904.SVzogweteringMRS-OW01) met ingang van 4 juni 2021 digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor het inzien van de Concept Structuurvisie op het gemeentekantoor, Endelhovenlaan1 in Maarssen, dient u een afspraak te maken. Mail daarvoor naar info@stichtsevecht.nl of bel 14 0346.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn van 4 juni 2021 tot en met 15 juli 2021 kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Het correspondentieadres is Postbus1212, 3600 BE Maarssen.

Een zienswijze dient minimaal voorzien te zijn van uw naam, adres en een motivatie waarom u het niet eens bent met de Concept Structuurvisie. Uw zienswijze moet voorzien zijn van een handtekening.

Voor het indienen van uw zienswijze(n) kunt u ook gebruik maken van een digitaal formulier op de website van de gemeente Stichtse Vecht.

Vragen?

Heeft u vragen over (het inzien van) de Concept Structuurvisie of het indienen van zienswijzen dan kunt u die, via telefoonnummer 14 0346, stellen aan mevrouw Y. Harmens of de heer J. Broeke van het team Ruimtelijke Ontwikkeling.

 

Naar boven