Gemeente Beekdaelen - ontwerpbesluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht – inpandig realisatie van een extra woning – Wolfhagen 121, kadastraal bekend Schinnen, sectie G, nummer 1167

Logo Beekdaelen

Burgemeester en wethouders van Beekdaelen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn vergunning te verlenen.

Voor: het inpanding realiseren van een extra woning.

Locatie: Wolfhagen 121, kadastraal bekend Schinnen, sectie G, nummer 1167.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 31-05-2021 gedurende zes weken ter inzage. Om de stukken in te zien dient u contact op te nemen met team WABO via telefoonnummer 088-4502000. Tevens zijn de stukken digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen voormelde periode kunnen door eenieder schriftelijk zienswijzen over het ontwerpbesluit worden uitgebracht. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van Beekdaelen, Postbus 22000, 6360 AA te Nuth.

Tegen een definitieve beschikking kan slechts beroep worden aangetekend door belanghebbenden die ook zienswijzen over het ontwerpbesluit hebben uitgebracht.

 

Naar boven